Beelddragers Blow Out

Na 7 jaar, 40 X10’s en 14 exposities trekken we de stekker uit ons geliefde Beelddragers. We hebben gelachen en gehuild, we waren trots, zwoegden door, klaagden steen en been, genoten met volle teugen, leerden van mislukkingen en nu is het tijd voor nieuwe avonturen.

We vieren het einde van Beelddragers heel graag met jou; onze makers, trouwe aanhang, partners, bezoekers en kopers met 1 laatste Blow Out op vrijdag 28 juli. Met biertjes, hitjes, gouden herinneringen en een laatste online Print Sale omdat we het niet kunnen laten. We zouden het fantastisch vinden als je erbij bent.

Joejoe,

Brenda, Eva & Tjade - Beelddragers

Beelddragers Blow Out
Wat: geen expo, wel leuk.
Waar: De School, s105
Wanneer: vrijdag 28 juli
Hoe laat: vanaf 17 uur tot 23 uur.
Facebookevent

Print Sale

We hebben nog 40 prachtige X10 beelden & verhalen die we graag een laatste keer aanbieden voordat de editie voor altijd sluit.
Het werkt als volgt:
1.     Kies je X10 uit op onze site
2.     Vul het bestelformulier in op de website vóór vrijdag 14 juli
3.     Maak €50,- (die prijs!! :) over naar ons
4.     LET OP: haal je print op tijdens de Blow Out!!
→ Dit is de enige manier om je print te bemachtigen. Ben je er die avond niet, dan maken we er iemand anders blij mee.
5.     Lijst je X10 in/prik hem op & geniet van prachtig mooie kunst aan je muur.

 

X10 Vroege Vogel Verkoop

Beelddragers X10 - expo & print sale
Op vrijdag 20 november om 17.00 uur opent platform Beelddragers de expo & print sale X10 (keer tien) in Werkplaats in het Volkshotel. Voor het vierde jaar op rij brengt Beelddragers 10 makers, 10 verhalen en 10 beelden samen om talent te vieren en de X10’s te verkopen.

Tijdens onze Vroege Vogel Verkoop van maandag 2 november t/m vrijdag 13 november heb je nu de kans om alvast je favoriete print te bestellen. Je bent dan verzekerd van je X10 en je kunt hem meteen meenemen tijdens een van de expo dagen. 

Alleen tijdens de Vroege Vogel Verkoop en de twee expo dagen koop je een X10 voor maar €50, in een editie van 30. En dan heb je kunst aan je muur! Na 21 november gaat de prijs naar €75,-. 

Zie afbeelding voor meer informatie, formaten en specificaties.

Vroege Vogel X10 IV_nieuwsbrief.jpg


X10 Save the Date

Pak die marker, zet een kruis in je agenda. Op vrijdag 20 november om 17.00 opent Beelddragers met gepaste trots en voor het vierde jaar op rij de expo en print sale X10 (keer tien). In het Volkshotel in Amsterdam brengen wij alle tien de makers, verhalen en beelden samen, vieren we het talent verkopen we werk. Zet een podcast op en laat je inspireren door de verhalen achter de beelden en/of koop een prachtige print - die enkel tijdens de expo niet 75,- euro maar 50,- euro kost in een editie van 30. Blokkon dus die datum!

Museumnacht Amsterdam - Het resultaat

Museumnacht 2014 is weer voorbij en wat was het een succes! Beelddragers bedankt het Joods Historisch Museum, fotograaf Dimitri Valentijn voor de prachtige plaatjes en alle bezoekers die in de rij kwamen staan voor hun eigen iconische portret. 

Het resultaat van onze Museumnacht is een unieke verzameling van stijlvolle, komische, kunstzinnige en lieve foto's. Bekijk alle portretten in het album op Facebook.

© Dimitri Valentijn, 2014

© Dimitri Valentijn, 2014

Museumnacht Amsterdam - Je bent zelf een icoon!

Wat voor icoon ben jij? Als je temidden van James Dean, Migrant Mother, Falling Soldier en alle andere iconische foto’s uit de collectie van Howard Greenberg staat, welke spreekt jou het meeste aan? Flaneer je over de straten van New York, vind jij je inner kind weer terug of ben je toch die noeste arbeider op het veld?

Tijdens Museumnacht Amsterdam op zaterdag 1 november is Beelddragers omgeven door iconen in de expo Masterpieces from the Howard Greenberg Collection in het Joods Historisch Museum. Greenbergs passie voor fotografie heeft geleid tot een collectie van meer dan 500 foto’s, van zowel grote namen als van minder bekende fotografen. Uit deze enorme verzameling unieke beelden hebben wij een selectie gemaakt, waarmee fotograaf Dimitri Valentijn jou op iconische wijze vastlegt. Kom vanaf 19:00 uur langs in het JHM voor jouw eigen unieke portret!

Back in time © Dimitri Valentijn, 2012

Back in time © Dimitri Valentijn, 2012

Over Dimitri Valentijn
Dimitri Valentijn transformeerde van Rode Baret bij de Koninklijke Landmacht tot professioneel fotograaf en studeerde af aan de Fotoacademie in Amsterdam. In zijn werk combineert hij zijn eigen verhaal met dat van anderen door beelden of objecten te projecteren op schermen, mensen en/of woonruimte. 

dimitrivalentijn.nl