Beelddragers op Voordekunst

© Beelddragers, 2013

© Beelddragers, 2013

Vanaf deze week (maandag 14 oktober) staat ons project Beelddragers X10 5 weken lang op de crowdfunding website Voordekunst. Via deze weg proberen wij als stichting geld op te halen om onze aankomende expositie X10 te kunnen organiseren, maar vooral ook om als platform te kunnen investeren in onze toekomst.

Door jullie donaties kunnen wij materiaal aanschaffen voor de opbouw van deze en toekomstige exposities. Houten schotten, belichting, kwalitatieve prints. Materialen die we hard nodig hebben om onze platformfunctie uit te kunnen oefenen. Daarnaast willen we het concept X10 ook online uitbouwen. Door jullie donaties kunnen we onze website updaten en een online galerie toevoegen. Hierdoor kunnen we het hele jaar door bijzonder werk van jong talent op onze website te koop aanbieden.

Zoals jullie wellicht weten zijn wij een stichting zonder winstoogmerk en zijn Brenda, Eva en ik dit platform in 2010 begonnen uit liefde voor beeld en haar maker. We hebben jullie hulp hard nodig om onze functie als platform te kunnen blijven uitoefenen en een professionaliseringsslag te maken. Binnen vijf weken hopen wij het doelbedrag van €2750 binnen te halen. Elke donatie telt.

We laten onze donateurs echter niet in hun hemdje staan. Voor elk gedoneerd bedrag zetten wij een passende tegenprestatie hier tegenover. Donaties starten vanaf het luttele bedrag van €10. Vanaf €25 word je Vriend van Beelddragers, ontvang je een Beelddragers canvas tas en word je genoemd als sponsor op onze vernieuwde website. Meer doneren mag natuurlijk altijd.

Bekijk onze video met uitleg over de expositie, alle donatiebedragen en tegenprestaties via de onderstaande link en help Beelddragers de winter door!

http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/1670-beelddragers-x10

- Tjade