Beelddragers op Magneet Festival

Nederland, we zouden het ook wel festivalland kunnen noemen: meerdaags, eendaags, bandjes, dj’s, gratis, duur, klein en groot. Vanaf de maand mei tot en met september is er geen ontkomen aan.

Naar een festival gaan is een nieuwe vorm van vakantie vieren. De jacht op kaartjes, het verzamelen van de juiste vrienden, je opdoffen, genieten van optredens en performances en vooral even ontsnappen aan de realiteit en helemaal los gaan. Iedere festivalganger kent dit gevoel. Alleen de aanloop naar een festival toe draagt al bij aan de beleving. Uiteindelijk is wat er op de dag zelf gebeurt allesbepalend. Er worden herinneringen gemaakt voor het leven. Je hoeft nooit bang te zijn dat je misschien hier en daar wat momenten vergeet. Alles wordt uitgebreid vastgelegd, door bezoekers of door de evenementfotograaf.

Deze beelden, dat is wat er uiteindelijk overblijft van het festival. De herinnering, dat is wat we terugzien op Facebook, dat is wat we onthouden voor volgend jaar.

Beelddragers zoomt in op het vastleggen van deze beleving. De registratie van jouw ultieme festivalervaring. Vergeet de standaard evenementfoto’s en ook de blije, zonnige instagram pics. Beelddragers registreert tijdens Magneet Festival de beleving op een nieuwe manier. En jij kunt hier onderdeel van zijn. Dus kom naar Beeldfest op zaterdag 7 september en doe mee.

Meer info op Facebook: 
www.facebook.com/events/162025997322748/
of www.magneetfestival.nl/program/weekend-3-2013