SSBA Salon Beeldblog No. 4

Even voorstellen: ontmoet La Bolleur - een achtkoppig multidisciplinair vormgeverscollectief. Ze leerden elkaar kennen op de Design Academy en kwamen bij elkaar met als doel van Eindhoven een leukere stad te maken. Dus zijn ze nu berucht in diezelfde stad om hun feestjes in een door hen eigenhandig gekraakt voormalig bordeel. Maar La Bolleur geeft natuurlijk niet alleen feestjes. Ze bouwen ook de meest geniale minigolfbaan die je ooit hebt gezien, ontwerpen en maken sets voor festivals, gigantische opblaasbare dieren of limited edition champagne flessen. La Bolleur heeft zelfs hun eigen BOYS bier en dat schenken ze ook nog zelf voor je in.

Naar eigen zeggen zoeken ze altijd naar een gezonde combinatie van eigen werk, projecten voor culturele instellingen en commerciele projecten. Ideaal zo met zn achten want alle kennis en vaardigheden hebben ze in huis. Sinds vorig jaar hebben de mannen hun Eindhovense bordeel ingeruild voor een Amsterdamse loods. Een ruime werkplaats voor al hun projecten en bouwwerken. En wat blijkt, ook best een goed plek om een feestje te geven.

Bekijk de volledige blog met meer beeld hier: http://ssba-salon.nl/#!/art/beelddragers-la-bolleur

Mini Golf © La Bolleur, 2009

Mini Golf © La Bolleur, 2009